arrow_drop_up arrow_drop_down

Omwille van een ziekte bij Sharlih wordt de satsang van zondag 25/11 helaas geannuleerd, de satsang van zaterdag 24/11 met Jan Koehoorn gaat wel door.

Als je inschrijft op onze maandelijkse nieuwsbrief blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe data voor activiteiten en ontvang je ook het gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit.

Schrijf je hier in >>>

Satsangweekend Brugge | Dit Moment

Satsangweekend Brugge

Zaterdag 24 en zondag 25 november 2018 (13u30 - 17u)

Hof van Watervliet - Brugge

Jan Koehoorn | Dit Moment

Zaterdag 24/11: Jan Koehoorn

Jan Koehoorn geeft sinds 1999 lezingen over zelfonderzoek in de traditie van de advaita vedanta. Zijn leraar was Alexander Smit, die op zijn beurt weer leerling was van Shri Nisargadatta Maharaj. 


Centraal in zijn bijeenkomsten staat het onderzoek naar de vraag: 'Wie ben ik werkelijk?' Niet als een kwestie van geloven want geloven ligt in de aannamesfeer. Onderzoeken is kijken, voor jezelf zien. Dat is de uitnodiging van advaita en ook de uitnodiging van Jan Koehoorn.


Meer informatie over de satsang met Jan Koehoorn >>>

Satsang Sharlih | Dit Moment

Zondag 25/11: Sharlih (geannuleerd wegens ziekte Sharlih)

De satsangs met Sharlih zijn erop gericht om de stille Essentie, je ware Zelf te ontdekken. Via dialoog en meditatie kunnen onjuiste overtuigingen en beperkende patronen worden geƫlimineerd, want de aard van de illusie is dat zij verdwijnt als we haar doorzien. Haar uitnodiging is om dieper dan je denken te gaan en je ware zelf in zijn volle omvang te ervaren.


Er is voldoende ruimte voor vragen over zelfrealisatie, maar veelal wordt een en ander helder in de stille energetische gevoelssfeer, waarin angsten en beperkende gedachten kunnen oplossen. 


Meer informatie over de satsang met Sharlih >>>

Praktisch

Datum: zaterdag 24 en zondag 25 november 2018 (telkens van 13u30 tot 17u)

Deelnameprijs: 50 euro (koffie/thee/koekjes inbegrepen) - Inschrijving voor 1 satsang: 30 euro.

Onthaal/inschrijvingen vanaf 13u. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Hof van Watervliet - Oude Burg 27 - 8000 Brugge

(gelegen in het historische centrum van Brugge en ongeveer 15 min. wandelen van Brugge station)

Een plannetje met de locaties (Hof van Watervliet, station) en info over slaap- en parkeergelegenheid in Brugge vind je op de pagina Hof van Watervliet >>>

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>