Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
Direct Toegang
X
Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
50% Complete
Mindfulness & Non-dualiteit

Page content

Satsangnamiddag met Vera Helleman

Deze activiteit is voorbij. Als je inschrijft op onze maandelijkse nieuwsbrief blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe data voor activiteiten en ontvang je ook het gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit.
Schrijf je hier in >>>

 

Datum: zondag 11 juni 2017 (13u30-17u15) – Brugge

Inschrijven via het contactformulier met vermelding van ‘Vera Helleman’ en je naam en telefoonnummer.

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Moeiteloos jeZelf zijn

Ieder mens voelt de trekkracht van het Zelf. We zijn geprogrammeerd met de drang tot zoeken naar ons Zelf, wat hetzelfde is als het zoeken naar Liefde of geluk, omdat dit de aard is van het Zelf. We zoeken dus allemaal naar Liefde, naar geluk.

Maar omdat we kijken door de ogen van een menselijke geest, vanuit een menselijk levensverhaal, zoeken we dit geluk binnen dit verhaal. Binnen de wereld van tijd, ruimte en vorm. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het stuwt ons voort.

Deze drang naar zoeken heeft ons allerlei ervaringen verschaft in deze wereld. Maar echt blijvend geluk vind je niet in die buitenwereld, echt blijvend geluk vind je door te kijken vanuit geluk. Dus vanuit jeZelf.

(uit ‘Moeiteloos jeZelf zijn’ – uitgeverij Leven In Vrijheid, 2014)

Vera Helleman

Vera Helleman is een inspirerend spreekster en schrijfster van de bestseller ‘Moeiteloos jeZelf zijn’. Haar boodschap is gericht aan hen die voelen dat het leven meer kan zijn dan we tot nu toe hebben ervaren. Daar waar we eerst onszelf onderdrukten omwille van het veilig houden van onze baan, onze vrienden en onze prestaties of waar we onszelf anders voordoen omwille van goedkeuring van de ander, voelen we dat het ook op een andere manier kan, moeitelozer, rijker.

Tijdens haar bijeenkomsten geeft Vera heldere en soms confronterende inzichten in hoe wij als mensen ons eigen ongeluk waarborgen maar ook hoe wij uit onze persoonlijke drama’s kunnen stappen. Ze laat ons voelen dat het leven leuk is, bijzonder en de moeite waard om voor te leven.

Vera geeft handvatten om je leven vorm te geven op een manier die naadloos aansluit bij wie je werkelijk bent. Ze geeft informatie over hoe de mens functioneert en hoe deze realiteit werkelijk in elkaar steekt. Onderwerpen als: creatie, relaties, verbinden, maar ook verantwoordelijkheid en keuze komen aan bod.

Er is ruimte voor persoonlijke vragen die de leidraad vormen van dat wat tijdens deze namiddag aan het licht wil komen en duidelijk wil worden. Vera zal je liefdevol, speels en soms confronterend wijzen op dat wat je werkelijk uitzendt in dit moment en of jouw focus daar al dan niet op aansluit. Ze zal je wijzen op de vele misverstanden die wij als mens hebben zonder dewelke je opeens weer ruimte en vreugde ervaart.

Bekijk het interview van Patrick Kicken met Vera Helleman:

Praktisch

Datum: zondag 11 juni 2017 (13u30-17u15)

Deelnameprijs: 30 euro (koffie/thee bij onthaal en tijdens de pauze inbegrepen)

Onthaal/inschrijvingen vanaf 13u. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Hof van Watervliet – Oude Burg 27 – 8000 Brugge
(gelegen in het historische centrum van Brugge en ongeveer 15 min. wandelen van Brugge station)

Een plannetje met de locaties (Hof van Watervliet, station) en info over parkeergelegenheid in Brugge vind je op de pagina Hof van Watervliet >>>

Inschrijven

Via het contactformulier met vermelding van ‘Vera Helleman’ en je naam en telefoonnummer.

Schrijf je nu in voor deze activiteit