arrow_drop_up arrow_drop_down

Deze activiteit is voorbij. Als je inschrijft op onze maandelijkse nieuwsbrief blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe data voor activiteiten en ontvang je ook het gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit.

Schrijf je hier in >>>

Sharlih | Dit Moment

Satsang met Sharlih

Zondag 25 november 2018 (13u30 - 17u)
Hof van Watervliet - Brugge


Niets is wat het schijnt en toch schijnt het. (Sharlih)

Ervaar de Stilte in jeZelf

De bijeenkomsten met Sharlih zijn erop gericht om de stille Essentie, je ware Zelf te ontdekken. Via dialoog en meditatie kunnen onjuiste overtuigingen en beperkende patronen worden geƫlimineerd, want de aard van de illusie is dat zij verdwijnt als we haar doorzien.


Er is voldoende ruimte voor vragen over zelfrealisatie, maar veelal wordt een en ander helder in de stille energetische gevoelssfeer, waarin angsten en beperkende gedachten kunnen oplossen. Heb je eenmaal de innerlijke Ruimte, die Liefdevolle Stroom ontdekt dan wordt dit als Thuiskomen ervaren. 


De eigen subjectieve werkelijkheid staat niet los van de objectieve werkelijkheid. Ze zijn Een! Als je jezelf eenmaal van binnenuit kent, is het niet moeilijk meer om daar te verblijven, zodat die gevoelsmatige zijnssfeer zich kan uitbreiden. Niets wordt nog afgewezen en alle gekristalliseerde brokstukken krijgen de kans om op te lossen in dat open, onbegrensde, heldere Bewustzijn.

Sharlih | Dit Moment

Sharlih

Mijn levenssituatie is de uitnodiging geweest om die Liefde te ontdekken die er altijd al was. In dat opzicht was het leven zoals het zich voordeed mijn leraar. Geen zachte leermeester helaas, maar blijkbaar nodig omdat ik nogal koppig, goedgelovig en bang was. 


Tijdens de overgang vond de verschuiving van denken naar bewustzijn plaats. Het was een afbraakproces - alles wat me dierbaar was werd me uit handen geslagen. Er bleef niets meer over van wat ik dacht te zijn, zelfs mijn doodsangst was niet echt. 


Maar door hem onder ogen te komen werd er gezien dat 'ik als persoon' niet bestond en dat er ook geen andere personen bestonden. Het waren niet meer dan beelden die versmolten in een zee van vloeibaar licht, stil en stralend. Een als al het leven, de leegte is vol, de vormen zijn vol met leegte, er is geen onderscheid.


Mijn uitnodiging is om dieper dan je denken te gaan en je ware zelf in zijn volle omvang te ervaren.


Bekijk ook de website van Sharlih: www.sharlih.nl >>>


Vorige deelnemers aan het woord

Filip

De satsang met Sharlih was heel mooi en intens. Wat me telkens opvalt bij werkelijk ontwaakte mensen is dat ze uitblinken in eenvoud en helderheid. De woorden van Sharlih voelen bijzonder zuiver en authentiek aan, en dan gebeurt er iets op energetisch vlak, een wonderlijke overdracht voorbij de woorden. Je wordt dieper geraakt, voorbij het mentale. Dit was echt goed voelbaar in het publiek. Het was een prachtige ervaring.

Marijke

De satsang met Sharlih vond ik erg fijn. Ik heb het ervaren als heel inspirerend en liefdevol.

Koen

Zes jaar ben ik samen geweest bij een meester uit India, elke week kwamen we samen om te mediteren in groep en daarna gaf de meester satsang. In 2008 is de meester overgegaan. Het is de eerste maal dat ik bij een satsang aanwezig was die zo goed de satsang van mijn meester benaderde. Dankjewel Sharlih, we kijken er al naar uit om je terug zien in Brugge. De satsang die Sharlih ons geeft is geen kennis uit boeken of ergens gehoord of geleerd te hebben in cursussen. Deze kennis komt vanuit de bron, je hoort dit en voelt dat ook als je naar Sharlih luistert, het raakt echt je hart.

Praktisch

Datum: zondag 25 november 2018 (13u30 - 17u)

Deelnameprijs: 30 euro (koffie/thee/koekjes inbegrepen)

Satsangweekend Brugge met Jan Koehoorn op zaterdagnamiddag en Sharlih op zondagnamiddag: 50 euro (koffie/thee/koekjes inbegrepen. Meer info over de satsang met Jan Koehoorn >>>

Onthaal/inschrijvingen vanaf 13u. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Hof van Watervliet - Oude Burg 27 - 8000 Brugge

(gelegen in het historische centrum van Brugge en ongeveer 15 min. wandelen van Brugge station)

Een plannetje met de locaties (Hof van Watervliet, station) en info over slaap- en parkeergelegenheid in Brugge vind je op de pagina Hof van Watervliet >>>

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>