Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
Direct Toegang
X
Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
50% Complete
Mindfulness & Non-dualiteit

Page content

Satsang met Sharlih

Deze activiteit is voorbij. Als je inschrijft op onze maandelijkse nieuwsbrief blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe data voor activiteiten en ontvang je ook het gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit.
Schrijf je hier in >>>

 

Datum: zondag 11 maart 2018 (10u30-16u30) – Brugge

Inschrijven via het contactformulier met vermelding van ‘Sharlih’ en je naam en telefoonnummer.

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Ervaar de Stilte in jeZelf

De bijeenkomsten met Sharlih zijn erop gericht om de stille Essentie, je ware Zelf te ontdekken. Tijdens de dialoog kunnen onjuiste overtuigingen en beperkende patronen worden geƫlimineerd, want de aard van de illusie is dat zij verdwijnt als we haar doorzien.

Dit alles wordt gedragen door de Stilte van het moment zelf, je ‘eigen’, bewuste, gevoelsmatige, stille zijnssfeer, die altijd beschikbaar is. Want het is niet alleen belangrijk om je te realiseren dat je aan de schepping vooraf gaat, maar dat ook het herkennen van de Levenskracht als jeZelf de Waarheid is.

Satsang Sharlih | Dit Moment

De eigen subjectieve werkelijkheid staat niet los van de objectieve werkelijkheid. Ze zijn Een! Als je jezelf eenmaal van binnenuit kent, is het niet moeilijk meer om daar te verblijven, zodat die energetische zijnssfeer zich kan uitbreiden. Niets wordt nog afgewezen en alle gekristalliseerde brokstukken krijgen de kans om op te lossen in dat open, onbegrensde, heldere Bewustzijn.

Sharlih

Sharlih - www.sharlih.nl |Dit MomentSharlih beschouwt het leven zoals het zich heeft aangediend als haar leraar. Omdat ze van oudsher koppig, goedgelovig en bang was, was het leven geen zachte heelmeester voor haar. Tijdens de overgang vond er in haar een verschuiving van denken naar bewustzijn plaats. Het was een afbraakproces waarin alles wat haar dierbaar was uit haar handen werd geslagen. Er bleef niets meer over van wat ze dacht te zijn. Door haar doodsangst onder ogen te komen, werd gezien dat ze niet als persoon bestaat en dat er ook geen andere personen bestaan. Haar uitnodiging is om dieper dan je denken te gaan en je ware zelf in zijn volle omvang te ervaren.

Zie ook www.sharlih.nl >>>

Vorige deelnemers aan het woord

“De satsang met Sharlih vond ik erg fijn. Ik heb het ervaren als heel inspirerend en liefdevol.” (Marijke)

“De satsang met Sharlih was heel mooi en intens. Wat me telkens opvalt bij werkelijk ontwaakte mensen is dat ze uitblinken in eenvoud en helderheid. De woorden van Sharlih voelen bijzonder zuiver en authentiek aan, en dan gebeurt er iets op energetisch vlak, een wonderlijke overdracht voorbij de woorden. Je wordt dieper geraakt, voorbij het mentale. Dit was echt goed voelbaar in het publiek. Het was een prachtige ervaring.” (Filip)

“Zes jaar ben ik samen geweest bij een meester uit India, elke week kwamen we samen om te mediteren in groep en daarna gaf de meester satsang. In 2008 is de meester overgegaan. Het is de eerste maal dat ik bij een satsang aanwezig was die zo goed de satsang van mijn meester benaderde. Dankjewel Sharlih, we kijken er al naar uit om je terug zien in Brugge. De satsang die Sharlih ons geeft is geen kennis uit boeken of ergens gehoord of geleerd te hebben in cursussen. Deze kennis komt vanuit de bron, je hoort dit en voelt dat ook als je naar Sharlih luistert, het raakt echt je hart.” (Koen)

Praktisch

Datum: zondag 11 maart 2018 (10u30 – 16u30)

Deelnameprijs: 40 euro (koffie/thee doorheen de dag inbegrepen)

Catering: koffie/thee/water doorheen de dag inbegrepen. Lunch voor ’s middags zelf meebrengen of beschikbaar in de directe omgeving.

Onthaal/inschrijvingen vanaf 10u. We starten stipt om 10u30.

Locatie: Hof van Watervliet – Oude Burg 27 – 8000 Brugge
(gelegen in het historische centrum van Brugge en ongeveer 15 min. wandelen van Brugge station)

Een plannetje met de locaties (Hof van Watervliet, station) en info over parkeergelegenheid in Brugge vind je op de pagina Hof van Watervliet >>>

Inschrijven

Via het contactformulier met vermelding van ‘Sharlih’ en je naam en telefoonnummer.

Schrijf je nu in voor deze activiteit