Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
Direct Toegang
X
Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
50% Complete
Mindfulness & Non-dualiteit

Page content

Wakker Mens Zijn: Satsang met Rita Bouwman

Deze activiteit is voorbij. Als je inschrijft op onze maandelijkse nieuwsbrief blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe data voor activiteiten en ontvang je ook het gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit.
Schrijf je hier in >>>

 

In de bijeenkomsten ‘Wakker Mens Zijn’ nodigt Rita Bouwman je op liefdevolle en heldere wijze uit om te ervaren wat het betekent om de beperkingen van het ‘Ik’, het ego-bewustzijn, te doorzien en vrijer te leven. Door echt te doorzien wat je werkelijk bent, vind je de rust en levenslust terug die je ten diepste zoekt.

Datum:  zondag 9 oktober 2016 (10u-16u30) – Brugge

Inschrijven via het contactformulier met vermelding van ‘Rita Bouwman’, uw naam en telefoonnummer en de datum van de activiteit waarvoor u inschrijft.

Schrijf je nu in voor deze activiteit

Satsang

Rita Bouwman 2016 | Dit MomentTijdens satsang onderzoeken we, onder begeleiding van een leraar, wie we werkelijk zijn, voorbij de beperkende identificatie met het ik of ego. Zo maken we contact met de universele stilte, rust en openheid die we delen met alle levende wezens.

Leven vanuit essentie

De bijeenkomsten met Rita Bouwman bieden de gelegenheid steeds dieper in Gewaarzijn te zinken en te ervaren wat er wezenlijk door jou geleefd wil worden. Er is in de bijeenkomst alle ruimte om vragen te stellen, je twijfels te onderzoeken en stilte te ervaren. We volgen de energie van het moment zonder vastomlijnd programma.

  • Wakker: Ervaren dat het ‘Ik’ veel ruimer is dan de persoon die ‘ik’ zegt. Vrij worden van de druk van gedachten en patronen.
  • Mens: Het doorzien dat we als mens dualiteit en afgescheidenheid ervaren. Je niet meer door deze illusie laten leiden in het dagelijkse leven.
  • Zijn: Emoties en gedachten ervaren als energieën die stromen door de ruimte die jij bent, zonder identificatie. Een krachtig JA aan leven.

Ervaringen van deelnemers

“Een aanrader voor alle zoekers die geboeid zijn door het pad van non-dualiteit. Rita Bouwman leidt je terug naar wie je echt bent zonder je overtuigingen, zonder zelfbeeld, zonder je verlangens, zonder je angsten en zonder het zoveelste zelfverbeteringsproject in de reeks. Gewoon hier en nu aanwezig blijven bij wat is.” (Luc Bael over het stilteweekend van 16/1/2016)

“Het was een geslaagde satsang met Rita! Wat een verrijking om dat bij te wonen. Ze doet me een beetje denken aan Katie Byron: mensen op een warme, zachte, liefdevolle manier begeleiden naar hun ware thuis.” (Danny Senesael over de satsang van 20/12/2015)

Enkele getuigenissen van deelnemers aan het Weekend Non-dualiteit 2015:

“Rita Bouwman vond ik bijzonder goed, inhoudelijk zuivere advaita maar werkelijk prachtig vertaald naar mensen van vlees en bloed met emoties. Ze is ook ontzettend ‘naturel’ en authentiek in haar hele manier van zijn, ze straalt het wakkere leven op een bescheiden maar indrukwekkende wijze uit. Erg onder de indruk. Iemand die ik zeker verder ga volgen.” (Filip De Loof)

“Rita is een vrouw met een bijzondere uitstraling. Je voelt zo dat ze werkelijk ontwaakt is. (…) In haar aanwezigheid durven mensen contact maken met gevoelens die ze nooit hebben durven voelen. Meestal is dit even emotioneel maar tenslotte wordt het ervaren als een bevrijding, het wegvallen van een last die mensen gedurende jaren met zich hebben meegesleept.” (Luc Bael)

“Rita Bouwman kwam over als een integere vrouw en wist mij heel diep te raken. Ze nodigde ons uit om aandachtig te zijn voor wat je als persoon allemaal tegenkomt, onder andere gedachten, emoties en gevoelens. Alles wat er is, is ervaring zei ze en vroeg ons het te omarmen. De hele sessie was gedragen door non-dualiteit en mededogen.” (N.V.)

Rita Bouwman - Simpelweg Zijn | Dit Moment

Rita Bouwman

Rita is coach, trainer en spreker. Zij begeleidt trainingen en bijeenkomsten rondom non-dualiteit en energiewerk, zowel voor particulieren, scholen als het bedrijfsleven. Ze is steeds helder en liefdevol ‘to the point’ aanwezig, vanuit het diepe ervaren dat er geen beter of slechter, geen verder of er nog niet zijn, geen goeroe of leerling, kortom geen dualiteit is, maar simpelweg Zijn.

Bekijk ook dit interview met Rita:

Praktisch

Datum: zondag 9 oktober 2016 (10u-16u30)

Locatie: Brugge – Hof van Watervliet – Oude Burg 27
(+/- 15 min wandelen van Brugge station)

Deelnameprijs: 55 euro (koffie en thee doorheen de dag inbegrepen)
Lunch zelf mee te brengen of beschikbaar in de directe omgeving.

Onthaal/inschrijvingen vanaf 9u30. We starten stipt om 10u.
Tijdens het eerste uur begeleidt Rita een meditatie, met aansluitend ruimte voor vragen. Vanaf 11u is er satsang.

Voor de locaties (station, parking station, Hof van Watervliet) en de wandelroute, download het stadsplan van Brugge (pdf-formaat) >>>


Hof van Watervliet weergeven op een grotere kaart

Overnachtingstips Brugge

* Sarephta, spiritueel centrum in het Karmelietenklooster gelegen in het centrum van Brugge. Kamer + ontbijt: 30 euro.
Contactpersoon: Johannes Schiettecatte – 050 44 38 81 of 050 44 38 80

* Enkele hotels:

B&B Art and Soul – Brugge centrum

Ibis Brugge centrum

Ibis budget Brugge station

Via de website www.airbnb.be kun je naar beschikbare B&B’s en vakantiewoningen zoeken.

Inschrijven

Via het contactformulier met vermelding van ‘Rita Bouwman’, uw naam en telefoonnummer en de datum van de activiteit waarvoor u inschrijft.

Schrijf je nu in voor deze activiteit