arrow_drop_up arrow_drop_down
Prajnaparamita | Dit Moment

Ontmoeting in het hart

Satsang met Prajnaparamita

Zaterdag 4 april 2020 (13u30 - 17u)
Hof van Watervliet - Brugge


Je hoeft niets los te laten.

Zie dat je nergens aan vast zit.

Een tijdloos gesprek

Prajnaparamita is een spirituele gids voor iedereen die verlangt naar innerlijke bevrijding. Zij verwijst naar het levende mysterie dat in elk van ons sluimert. Hier – in het hart van het leven – rust alles volkomen in zichzelf. Er hoeft niets begrepen, gedaan of opgelost te worden. Het is de toewijding aan waarheid die het mysterie tot ontwaken brengt, waardoor je overspoeld wordt door bevrijdende vrede en onvoorwaardelijke liefde. Prajnaparamita’s onderricht is universeel, haar expressie speels en van een grote eenvoud, in een voortdurende aanmoediging om in waarheid te leven en te ontspannen in het licht van gewaarzijn.

Prajnaparamita | Dit Moment

Prajnaparamita

Prajnaparamita besefte al jong dat, hoewel het haar aan niets ontbrak, ze geen toegang had tot wat het meest belangrijk voor haar was. Wat dat precies was, wist ze toen niet, maar er was altijd een eenzame leemte. Haar zoektocht begon in boeken, in religie, psychologie en filosofie. Maar geen enkel denkbeeld of geloof kon het pijnlijke gemis wegnemen.


Na vele jaren ontmoette zij iemand die haar dat kon tonen, een ontwaakte meester, Alexander Smit, en onmiddellijk vertrouwde zij haar hart en haar leven toe aan zijn onderricht. Haar innerlijke pelgrimreis was eindelijk begonnen. Gepassioneerd ontving zij non-dualistisch onderricht uit de spirituele traditie van Nisargadatta en ook van Poonjaji in India. Het laatste stuk van haar ontwakende reis werd zij door ShantiMayi geïnspireerd.


Na haar zelfrealisatie is zij op aandringen van haar meesters satsang gaan geven om iedereen met een verlangend hart de weg te wijzen naar het bevrijdende ontwaken. Dit doet zij nu bijna twintig jaar, waarvan de afgelopen 8 jaar vooral in Frankrijk op haar ‘Centre of awakening and natural living’, waar zij wekelijks een retraite geeft. Meer informatie is te vinden op www.prajnaparamita.nl.

Bekijk de video 'Liefde is je ware thuis'

Praktisch

Datum: zaterdag 4 april 2020 (13u30 - 17u)

Onthaal/inschrijvingen vanaf 12u45. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Hof van Watervliet - Oude Burg 27 - 8000 Brugge

(gelegen in het historische centrum van Brugge en ongeveer 15 min. wandelen van Brugge station)

Een plannetje met de locaties (Hof van Watervliet, station) en info over slaap- en parkeergelegenheid in Brugge vind je op de pagina Hof van Watervliet >>>

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>