arrow_drop_up arrow_drop_down
Prajnaparamita | Dit Moment

Satsang met Prajnaparamita


Activiteit uitgesteld naar latere datum


Je hoeft niets los te laten.

Zie dat je nergens aan vast zit.

Ontmoeting in het hart

Prajnaparamita is een spirituele gids voor iedereen die verlangt naar innerlijke bevrijding. Zij verwijst naar het levende mysterie dat in elk van ons sluimert. Hier – in het hart van het leven – rust alles volkomen in zichzelf. Er hoeft niets begrepen, gedaan of opgelost te worden. Het is de toewijding aan waarheid die het mysterie tot ontwaken brengt, waardoor je uiteindelijk wordt overspoeld door bevrijdende vrede en onvoorwaardelijke liefde. Hoewel Prajnaparamita een weids bereik van non-dualistisch onderricht heeft ontvangen, is haar expressie speels, verfrissend en van een grote eenvoud, in een voortdurende aanmoediging te ontspannen en te rusten in het licht van gewaarzijn.


De satsang in Brugge wordt gegeven in het Nederlands.

Prajnaparamita | Dit Moment

Prajnaparamita

Prajnaparamita (Susan Frank) heeft haar leven gewijd aan het ontdekken van haar wezenlijke natuur. Na een zoektocht in psychologie, religie en filosofie ontmoette zij haar eerste leraar,  Alexander Smit, en onmiddellijk vertrouwde zij haar hart en haar leven toe aan zijn onderricht. Haar innerlijke pelgrimreis was begonnen.


Gepassioneerd ontving zij non-dualistisch onderricht uit de spirituele traditie van Nisargadatta en ook van Poonjaji in India. Het laatste stuk van haar ontwakende reis werd zij door ShantiMayi geïnspireerd, een leraar uit de Sacha-traditie (Sacha: waarheid in alles en allen), van wie zij uiteindelijk de opdracht tot het leraarschap heeft gekregen. 


Zij geeft al bijna 20 jaar wereldwijd satsang en retraites, waarvan de afgelopen 8 jaar vooral in Frankrijk op La Roseraie de Sacha, haar ‘Retreat Centre for Awakening and Natural living’. Meer informatie is te vinden op www.prajnaparamita.nl.

Bekijk de video 'Liefde is je ware thuis'

Praktisch

Datum: activiteit uitgesteld

Deelnameprijs: 30 euro (koffie, thee, koekjes inbegrepen)

Onthaal/inschrijvingen vanaf 12u45. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Hof van Watervliet - Oude Burg 27 - 8000 Brugge

(gelegen in het historische centrum van Brugge en ongeveer 15 min. wandelen van Brugge station)

Een plannetje met de locaties (Hof van Watervliet, station) en info over slaap- en parkeergelegenheid in Brugge vind je op de pagina Hof van Watervliet >>>

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>