Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
Direct Toegang
X
Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
50% Complete
Mindfulness & Non-dualiteit

Page content

Inspiratiegroep Non-dualiteit

Volgende bijeenkomsten:

Zondag 21/10 – Thema: Jan Koehoorn (begeleiding: Filip)

Zondag 18/11 – Thema: Adyashanti (begeleiding: Steve)
Zondag 16/12 – Thema nog te bepalen

Inspiratiegroep

Ben je geboeid door non-dualiteit, advaita of spiritualiteit in het algemeen? In contact komen met dat wat we ten diepste zijn? Dan kan het heel inspirerend en verrijkend zijn om gelijkgestemden te ontmoeten!

De groep is bewust niet gebonden aan één bepaalde leraar of traditie. We staan open voor elke bron van inspiratie die verwijst naar diezelfde universele non-duale wijsheid.

Samen stilte en inspiratie delen

Inspiratiegroep Non-dualiteit | Dit MomentTijdens het eerste uur worden inspirerende teksten of citaten, telkens rond een centraal thema, afgewisseld met periodes van stilte om de inhoud diep te laten doordringen. Ook een opname van een geleide meditatie of een film over het thema non-dualiteit kan op het programma staan. Een zeer open formule dus waarbij de inbreng van de deelnemers steeds welkom is.

Achteraf praten we even na in groep over wat bij ons leeft met betrekking tot het thema. Ook andere zaken die je geraakt of geboeid hebben rond non-dualiteit kun je delen in de groep. Op die manier leren we van elkaars ervaringen zonder dat we verzanden in het uitwisselen van theoretische concepten. We sluiten de voormiddag af met een kopje koffie of thee en een gezellige babbel.

Praktisch

Wanneer? Elke 3e zondag van de maand (10u tot 12u) tenzij anders vermeld op de agenda. Je bent welkom vanaf 9u30, we starten stipt om 10u.

Data 2018: 21 januari, 18 februari, 18 maart, 15 april, 27 mei*, 10 juni*, 8 juli*, 19 augustus, 16 september, 21 oktober, 18 november, 16 december
(* 27/5 , 10/6 en 8/7 = uitzonderlijk niet de 3e zondag van de maand)

Deelname: 5 euro per bijeenkomst (koffie en thee inbegrepen)

Inschrijven: vooraf via het contactformulier

Locatie: Hof van Watervliet – Oude Burg 27 – 8000 Brugge
(gelegen in het historische centrum van Brugge en ongeveer 15 min. wandelen van Brugge station)

Een plannetje met de locaties (Hof van Watervliet, station) en info over parkeergelegenheid vind je op de pagina Hof van Watervliet >>>