Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
Direct Toegang
X
Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
50% Complete
Mindfulness & Non-dualiteit

Page content

Inspiratiegroep Non-dualiteit Brugge

Volgende bijeenkomst:

Zondag 16 december ’18 (10u – 12u)

Thema: Jaaroverzicht (begeleiding: Filip De Loof)

De weken voor de eindejaarsfeesten, dat is de periode van de jaaroverzichten en de tijdloze top 100 op radiozenders. Tijdens deze bijeenkomst blikken ook wij eens terug, niet alleen op 2018 maar op de voorbije 3 jaar! We hadden mooie sessies met diepgaande stiltes en boeiende citaten. Nabesprekingen die verrijkend en stimulerend waren. Waardevolle contacten en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Heel wat inspiratiebronnen passeerden de revue: Adyashanti, Jan Koehoorn, Jean Klein, Rupert Spira, Sharlih, Mooji, Krishna Menon en vele anderen. We belichten enkele hoogtepunten van de voorbije jaren, met duiding rond de belangrijkste thema’s.

Hartelijk dank aan alle trouwe deelnemers die hun bijdrage leverden aan deze mooie sessies! Ook volgend jaar zijn we er terug met een divers aanbod aan activiteiten rond non-dualiteit.

Inspiratiegroep Non-dualiteit

Ben je geboeid door non-dualiteit, advaita of spiritualiteit in het algemeen? In contact komen met dat wat we ten diepste zijn? Dan kan het heel inspirerend en verrijkend zijn om gelijkgestemden te ontmoeten!

De groep is bewust niet gebonden aan één bepaalde leraar of traditie. We staan open voor elke bron van inspiratie die verwijst naar diezelfde universele non-duale wijsheid.

Samen stilte en inspiratie delen

Tijdens het eerste uur worden inspirerende teksten of citaten, telkens opgebouwd rond een centraal thema, afgewisseld met periodes van stilte om de inhoud diep te laten doordringen. Achteraf praten we even na in groep over wat bij ons leeft met betrekking tot het thema. Ook andere zaken die je geraakt of geboeid hebben rond non-dualiteit kun je delen in de groep. Op die manier leren we van elkaars ervaringen zonder dat we verzanden in het uitwisselen van theoretische concepten. We sluiten de voormiddag af met een kopje koffie of thee en een gezellige babbel.

Praktisch

Volgende bijeenkomsten: zondag 16 december – zondag 17 februari ’19 (10u – 12u). Je bent welkom vanaf 9u30, we starten stipt om 10u.

Deelname: 5 euro per bijeenkomst (koffie en thee inbegrepen)

Inschrijven: vooraf via het contactformulier

Locatie: Hof van Watervliet – Oude Burg 27 – 8000 Brugge
(gelegen in het historische centrum van Brugge en ongeveer 15 min. wandelen van Brugge station)

Een plannetje met de locaties (Hof van Watervliet, station) en info over parkeergelegenheid vind je op de pagina Hof van Watervliet >>>