Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
Direct Toegang
X
Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
50% Complete
Mindfulness & Non-dualiteit

Page content

Inspiratiegroep Non-dualiteit – Kortrijk

Volgende bijeenkomst

Zondag 2/12 (10u30 – 12u30)
Thema: nog te bepalen

Inspiratiegroep

Ben je geboeid door non-dualiteit, advaita of spiritualiteit in het algemeen? In contact komen met dat wat we ten diepste zijn? Dan kan het heel inspirerend en verrijkend zijn om gelijkgestemden te ontmoeten!

De groep is bewust niet gebonden aan één bepaalde leraar of traditie. We staan open voor elke bron van inspiratie die verwijst naar diezelfde universele non-duale wijsheid.

Samen stilte en inspiratie delen

Inspiratiegroep Non-dualiteit | Dit MomentTijdens het eerste uur worden inspirerende teksten of citaten, telkens opgebouwd rond een centraal thema, afgewisseld met periodes van stilte om de inhoud diep te laten doordringen. Achteraf praten we even na in groep over wat bij ons leeft met betrekking tot het thema. Ook andere zaken die je geraakt of geboeid hebben rond non-dualiteit kun je delen in de groep. Op die manier leren we van elkaars ervaringen zonder dat we verzanden in het uitwisselen van theoretische concepten. We sluiten de voormiddag af met een kopje koffie of thee en een gezellige babbel.

Praktisch

Wanneer? Zondag 2/12 (10u30 tot 12u30). Je bent welkom vanaf 10u15, we starten stipt om 10u30.

Deelname: 5 euro (koffie en thee inbegrepen)

Inschrijven: vooraf via het contactformulier

Locatie: Ipsoc/SAW-gebouw op de campus van de Vives-hogeschool in Kortrijk
De Vivescampus ligt langs de Doorniksesteenweg (nr. 145) maar het Ipsoc-gebouw (Sociaal-agogisch Werk) is het best bereikbaar langs de Sint-Denijseweg ter hoogte van nr. 1. Daar Parking 4 van de Vives-campus oprijden en binnengaan in het gebouw waar in blauwe letters Ipsoc boven de ingang staat (= roze gebouw op het plannetje). Iemand zal de glazen schuifdeur voor je openen. Zie ook het plannetje hieronder:

Inspiratiegroep Non-dualiteit Kortrijk - locatie Ipsoc | Dit Moment