Inspiratiegroep Non-dualiteit Brugge| Dit Moment

Inspiratiegroep Non-dualiteit Brugge

Zondag 17 februari 2019 (10u - 12u)
Hof van Watervliet - Brugge

Adyashanti | Dit Moment

Thema: Sadhguru - ‘Inner Engineering’

Sadhguru (aka Jaggi Vasudev) is een Indische yogi, mysticus en auteur. Hij is ook de oprichter van de Isha Foundation, een non-profit organisatie die yogaprogramma’s aanbiedt en sociale en ecologische projecten ontwikkelt. Yoga wordt hier in z’n oorspronkelijke, Oosterse betekenis gebruikt, als een volledige methode om tot fysiek, mentaal en spiritueel welzijn te komen en onze ware natuur te (her)ontdekken. 


Sadhguru benadrukt dat yoga geen religie of ideologie is. Zijn methode noemt hij ‘Inner Engineering’, werken aan je innerlijke groei. Want alleen daar liggen de sleutels tot ontwaken en bevrijding. We belichten in deze sessie de kern van non-dualiteit in deze zeer boeiende methode.


Begeleiding: Filip De Loof

Inspiratiegroep Non-dualiteit - Samen stilte en inspiratie delen

Ben je geboeid door advaita, dzogchen, tao..., of door non-dualiteit in het algemeen? In contact komen met dat wat we ten diepste zijn? Dan kan het heel inspirerend en verrijkend zijn om gelijkgestemden te ontmoeten!


Tijdens het eerste uur worden inspirerende teksten of citaten, telkens opgebouwd rond een centraal thema, afgewisseld met periodes van stilte om de inhoud diep te laten doordringen. We brengen ook af en toe een geleide meditatie vanuit non-dualiteit.


Achteraf praten we even na in groep over wat bij ons leeft met betrekking tot het thema. Ook andere zaken die je geraakt of geboeid hebben rond non-dualiteit kun je delen in de groep. Op die manier leren we van elkaars ervaringen zonder dat we verzanden in het uitwisselen van theoretische concepten. We sluiten de voormiddag af met een kopje koffie of thee en een gezellige babbel.


De Inspiratiegroep Non-dualiteit komt op regelmatige basis samen in Brugge en Kortrijk. De data worden steeds bekendgemaakt op de website of in de maandelijkse nieuwsbrief van Dit Moment.


Praktisch

Volgende bijeenkomst: zondag 17 februari 2019 (10u - 12u)

Deelnameprijs: 5 euro (koffie/thee voor en na de sessie inbegrepen)

Onthaal/inschrijvingen vanaf 9u30. We starten stipt om 10u.

Locatie: Hof van Watervliet - Oude Burg 27 - 8000 Brugge

(gelegen in het historische centrum van Brugge en ongeveer 15 min. wandelen van Brugge station)

Een plannetje met de locaties (Hof van Watervliet, station) en info over parkeergelegenheid in Brugge vind je op de pagina Hof van Watervliet >>>

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>