Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
Direct Toegang
X
Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
50% Complete
Mindfulness & Non-dualiteit

Page content

Algemene Voorwaarden

Inschrijven voor activiteiten

  • Voor een aantal activiteiten is je inschrijving pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld (volledig bedrag of voorschot). Dit wordt vooraf gemeld bij je inschrijving.
  • Voor andere activiteiten volstaat het ons vooraf op de hoogte te brengen dat u zal aanwezig zijn. De bijdrage wordt dan de dag zelf verrekend. U bent ook welkom als u niet vooraf hebt aangemeld, maar in dat geval kunnen wij niet garanderen dat u nog zult kunnen deelnemen.

Annulatievoorwaarden

Annulatie door Dit Moment

Dit Moment houdt zich het recht voor om een activiteit te annuleren, bijvoorbeeld als er niet genoeg inschrijvingen zijn om de kosten te kunnen betalen, of als een spreker niet aanwezig kan zijn. Wij proberen de deelnemers hiervan ten laatste 1 week op voorhand te verwittigen, tenzij dit door overmacht op kortere termijn moet gebeuren. Reeds betaalde bijdragen worden dan uiteraard terugbetaald.

Annulatie door de deelnemers

Voor activiteiten waarbij het inschrijvingsgeld vooraf moet betaald worden kunt u uw inschrijving tot 1 week op voorhand annuleren. Wij zijn dan wel genoodzaakt kosten aan te rekenen, waarvan het bedrag afhankelijk is van de activiteit (dit wordt bij uw inschrijving meegedeeld). Als u niet vooraf annuleert is er geen terugbetaling mogelijk. U kunt zich uiteraard altijd kosteloos laten vervangen door een andere deelnemer.