Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
Direct Toegang
X
Gratis e-boekje Mindfulness & Non-dualiteit
50% Complete
Mindfulness & Non-dualiteit

Page content

Agenda Activiteiten Non-dualiteit

Inspiratiegroep Non-dualiteit
Volgende datum: zo 17 december 2017 (10u-12u)

Thema: Kyle Hoobin (begeleiding: Filip)
Kyle Hoobin | Dit MomentKyle Hoobin ontwaakte in april 2002 na een lange periode van depressie. Nu schrijft hij boeken en maakt hij video’s over ontwaken en helpt daarbij anderen in hun zoektocht naar ware vrijheid. Zijn manier van schrijven is zeer helder en direct, in een voor de moderne westerse mens zeer herkenbare taal.
Zijn compacte boekjes zijn uitermate geschikt voor wie wil ontdekken wat verlichting nu precies is, en daarbij graag meteen naar de kern van de zaak gaat. In deze meditatie laten we enkele treffende citaten van Hoobin bezinken in de stilte. Centrale thema’s zijn de weerstand en de pijn die het valse zelf in stand houden.
Data Inspiratiegroep 2017: 17/12
Meer info en inschrijven >>>

Satsang met Jan Kersschot
Zondag 14 januari 2018 (10u-12u30)

Jan Kersschot 2017 - 600x600 | Dit MomentDe Belgische arts en beeldend kunstenaar Jan Kersschot (1960) werd beïnvloed door o.a. Alexander Smit en Douglas Harding, maar het waren vooral zijn ontmoetingen met Nathan Gill en Tony Parsons die het meest helderheid brachten. Hij schreef meerdere Engelstalige boeken over non-dualiteit die werden vertaald in meer dan vijf talen.
Jan geeft regelmatig lezingen in binnen- en buitenland. Hij zegt, ‘Ik zelf heb niets bijzonders bereikt. Ik sta op spiritueel vlak niet hoger dan wie dan ook. Waar ik naar verwijs in mijn gesprekken is net datgene wat iedereen is. Mijn lezingen verwijzen niet naar het tijdelijke en het persoonlijke maar naar het universele. Niets of niemand wordt uitgesloten.’
Meer info en inschrijven >>>

Satsang met Sharlih – Ervaar de Stilte in jeZelf
Zondag 11 maart 2018 (10u30-16u30)

Sharlih - www.sharlih.nl |Dit MomentDe satsangs met Sharlih zijn erop gericht om de stille Essentie, je ware Zelf te ontdekken. Tijdens de dialoog kunnen onjuiste overtuigingen en beperkende patronen worden geëlimineerd, want de aard van de illusie is dat zij verdwijnt als we haar doorzien. Dit alles wordt gedragen door de Stilte van het moment zelf, je ‘eigen’, bewuste, gevoelsmatige, stille zijnssfeer, die altijd beschikbaar is.
Meer info en inschrijven >>>

Inspiratiegroep Non-dualiteit – Kortrijk
Zondag 25 maart 2018 (10u30-12u30)

Thema: Rupert Spira
Inspiratiegroep Non-dualiteit 250x250 | Dit MomentBen je geboeid door non-dualiteit, advaita of spiritualiteit in het algemeen? In contact komen met dat wat we ten diepste zijn? Dan kan het heel inspirerend en verrijkend zijn om gelijkgestemden te ontmoeten! Tijdens het eerste uur worden inspirerende teksten of citaten afgewisseld met momenten van stilte om de inhoud diep te laten doordringen. Achteraf praten we even na in groep over wat bij ons leeft met betrekking tot dit thema en is er tijd voor een kopje koffie of thee.
Meer info en inschrijven >>>

Out of the Mind: een praktische benadering van non-dualiteit
Zondag 17 juni 2018 (10u-16u30)

Erik van Zuydam 2016 | Dit MomentIn deze verrassende workshop laat Erik van Zuydam je helder kijken naar de denker en de eindeloze maalstroom van het verstand. Als je bereid bent dieper te kijken, ontstaat er een heel nieuw perspectief in je leven dan je gewend was. Een thuisbasis van rust, waarin je aandacht vrij en beschikbaar is. Een stille aanwezigheid en een radicale verschuiving van perspectief. Van onrust naar rust, van verwarring naar helderheid, van illusie naar werkelijkheid.
Meer info en inschrijven >>>