Agenda Activiteiten Non-dualiteit

Ontspannen in de kern van onszelf - meditatie en klankschalen | Dit Moment

Ontspannen in de kern van onszelf

Zondag 9 december 2018 (10u-12u)

Meditatie en klankschalen (begeleiding: Ann Cornilly)

Een uitnodiging om contact te maken met de rust die we van nature uit kennen en waarvan we eigenlijk nooit zijn weggeweest. We richten ons op de kern van wie we zijn en laten de identificatie met beperkende zelfbeelden los. Via begeleide meditatie, energetische gewaarzijnsoefeningen en klankschalen zinken we steeds verder weg in de echte Stilte en worden we ons voelbaar bewust van de Leegte, de essentie, van dat wat we in wezen zijn.

Inspiratiegroep Non-dualiteit | Dit Moment

Inspiratiegroep Non-dualiteit Brugge

Zondag 16 december 2018 (10u-12u)

Thema voor deze bijeenkomst: Jaaroverzicht (begeleiding: Filip De Loof)

De weken voor de eindejaarsfeesten, dat is de periode van de jaaroverzichten en de tijdloze top 100 op radiozenders. Tijdens deze bijeenkomst blikken ook wij eens terug, niet alleen op 2018 maar op de voorbije 3 jaar! 

We hadden mooie sessies met diepgaande stiltes en boeiende citaten. Nabesprekingen die verrijkend en stimulerend waren. Waardevolle contacten en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Heel wat inspiratiebronnen passeerden de revue: Adyashanti, Jan Koehoorn, Jean Klein, Rupert Spira, Sharlih, Mooji, Krishna Menon en vele anderen. We belichten enkele hoogtepunten van de voorbije jaren, met duiding rond de belangrijkste thema’s.

Satsang met Jan Kersschot | Dit Moment

Minder ego meer vrede

Bijeenkomst met Jan Kersschot

Zondag 3 februari 2019 (13u30-16u30)

Vrede is het doorzien en loslaten van het persoonlijke met al zijn streven, wensen en verlangens. Dit loslaten brengt momenten van helderheid, van acceptatie van de eigen situatie, waarbij ideeën over verleden en toekomst, ik en de anderen, in een geheel ander perspectief komen te staan.

Als je het persoonlijke kunt loslaten, ontstaat er ontspanning en vrede in jezelf en ook met de wereld om je heen.