headershadow

Latest Blogposts

Workshop Headless Way

Richard Lang | Workshop Headless Way

Datum/Tijd
za 29-03-2014
10:00 - 17:00

Omschrijving

Eigentijdse en Westerse methode gericht op de ontdekking van wie je werkelijk bent. Gebaseerd op praktische oefeningen, eerder dan op woorden en concepten.

Ontdekken wie je werkelijk bent

Wie ben je werkelijk? Je bent een individu met jouw eigen, unieke gezichtspunt. Niemand anders is zoals jij. Maar je hebt ook een andere kant, die je al of niet kent. Dat is Wie je werkelijk bent.

In jouw kern ligt een grote schat verborgen. Als je je aandacht naar binnen blijft richten zal je diepe vrede vinden, een nooit aflatende vreugde, het eeuwige leven…

In deze workshop gidst Richard je door een ruime waaier van experimenten. Zij leiden je naar deze Realiteit in jezelf. Je zult je ware Ik letterlijk Zien. En eens je gezien hebt Wie je werkelijk bent, kan je dat altijd en overal terug ervaren. Het kan je leven radicaal veranderen.

Info en inschrijven:  jacques.back@telenet.be - 0476 89 65 04

IBAN: BE02 0630 4359 2340
BIC: GKCCBEBB
met vermelding van ‘Richard Lang 2014′ (en eventuele gewenste maaltijd)

Uw inschrijving is definitief na overschrijving van het juiste bedrag op rekening van Jacques Back:063-0435923-40IBAN: BE02 0630 4359 2340 – BIC: GKCCBEBB

met vermelding van “Richard Lang” (en eventuele gewenste maaltijd). Zie ook Praktische info aan linkerzijde.

Richard Lang

Richard vond zijn ware Ik voor het eerst toen hij deelnam aan een workshop met de Engelse filosoof Douglas Harding in 1970. Sindsdien wijdt hij zijn leven zowel aan het aandacht blijven geven aan zijn Ware Identiteit als aan het delen van de experimenten van Douglas. Richard publiceerde twee boeken: ‘Seeing Who You Really Are’ en ‘Open To The Source’. Dit laatste is in het Nederlands vertaald als ‘Open voor de Bron’.

Douglas Harding

De methode van zelf-onderzoek die men soms de Hoofdloze Weg noemt, of ook ‘Zien wie je werkelijk bent’ (kortweg Zien), komt van de Engelse filosoof Douglas E. Harding (1909-2007).

Douglas Harding was een zeer gerespecteerd spiritueel leraar en auteur. Vanuit de vraag ‘Wie ben ik?’, ontwikkelde hij een unieke manier om ons bewust te maken van de Bron, om te zien Wie we werkelijk zijn. Zijn benadering, die origineel, doeltreffend, direct en praktisch is, leidt ons direct terug naar onze ware natuur, onze ‘goddelijke kern’. Dit Zien komt overeen met wat in andere tradities ‘Bevrijding’ genoemd wordt, of ‘Verlichting’, ‘God’, ‘Leegte’…

Website Headless Way: www.headless.org

Praktisch

Prijs: 45 euro (koffie en thee tijdens de pauzes inbegrepen)
Middagmaal ter plaatse is mogelijk (warm gewoon of vegetarisch: 19 euro – belegde broodjes: 11 euro – soep met brood: 5 euro – te vermelden en overschrijven bij inschrijving aub)

Onthaal vanaf 9u30

Engelstalige workshop met Nederlandse vertaling door Luc Vermeeren

De zaal mag niet met schoenen betreden worden, voorzie pantoffels of warme sokken

Overnachting is mogelijk in het Rustpunt (zie www.rustpunt.net)

Locatie
Het Rustpunt

Kaart wordt geladen...

Categorieën